mandag den 8. august 2011

Sommerferie 2011 - del 1.

Det her bliver så mit første rigtige indlæg på bloggen. Jeg vil gerne fortælle lidt om nogen af de fede oplevelser vi har haft i løbet af vores sommer, delt op på lidt forskellige indlæg.

I år har vi holdt vores ferie i Danmark, og har besøgt Samsø, Gjerrild på Norddjurs og Sletterhage, plus en masse andre ting ind i mellem. Det har været dejligt at opleve forskellige sider af den danske natur og så har vi været meget heldige med vejret.

Vi begyndte vores ferie i uge 27, med en uge på spejdertur med hele gruppen. Vi var på Samsø og her boede vi i telt på en mark uden noget som helst af hverdagens luksus.

Vores største udfordring var nok at vi havde valgt at tage afsted på cykel, med cykelvogn, barn og en hulens masse udstyr. Men det lykkedes at få alt med selv et badekar til Lea. Vi fik desværre ikke taget noget billed af optoget men det har været noget af et cirkus da vi kom rullende.

En af dagene valgte vi at bruge på Naturskolen Samsø, hvor vi sejlede joller og stangede hesterejer og andet sjovt fra havbunden. Alle var bidt af aktiviteten og både børn og voksne forsøgte sig som rejefangere - nogen med bedre held end andre. Naturskolen er helt klart et besøg værd.


Men imponerende nok fik vi faktisk samlet nok store rejer til at koge to gryder på trangiaen, og alle 50 man kunne smage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar