fredag den 13. januar 2012

Mmm - Tunesiske kaffebrød

Har brugt denne eftermiddag på at læse om Six-sigma teorier (noget langhåret og til tider lidt kedeligt) og bage tunesiske kaffe brød til i morgen. I morgen drager Anders og jeg nemlig på en årlig tur til noget så eksotisk som Gjern Bakker. Vi skal afsted med gode venner og bekendte og kommer først hjem søndag morgen. I morgen skal jeg så sørge for vi kan få en super lækker picnic til frokost, og så skal vi have de her lækre tunesiske kaffebrød som dessert/eftermiddagskaffe. Opskriften er fra Sif Orellana´s bog; Rollinger og roulade.


2 kommentarer:

  1. Hej.
    Skøn blog du har:-).
    De tunesiske kaffebrød MÅ afprøves - de ser så lækre ud. De vil sikkert kunne fryses - kommer der gæster. ja så er de hurtige at tø op i ovnen.
    Hilsner fra Charlotte

    SvarSlet
  2. Mange tak... Helt sikkert... Her hos os har der bare været et problem, de er blevet spist inden de kom i fryseren :)

    SvarSlet