tirsdag den 27. marts 2012

Rødbede pizza

Her er lige en anden lille grøntsags opskrift.


Til 3 mellem størrelses pizzaer
Du skal bruge.
2 kogte og pillede rødbeder (koges med skrald på til de er møre, overhældes med koldt vand og skralden kan pilles af)
1 løg
Kapers
Tomat sovs (blend 1 dåse tomat, 1 fed hvidløg, 2 spk. oliven olie, salt og rosmarin)
Cheddar ost

Grund dej til pizza
250 g Tipo 00 hvedemel
3/4 tsk salt
15 g gær
1 1/4 dl lunkent vand

Opløs gæren i vandet og ælt mel og salt i. Æltes rigtig godt og dejen skal være blød og smidig. Lad den hæve minimum 3 timer. Rulles ud til ½ cm tykkelse, og fyldet kommes på. Pizzaen bliver bedst hvis den bages på en granit sten ved ca. 210-220 grader, til den er gylden.


1 kommentar: