tirsdag den 6. november 2012

Gaver til Børn??? - lidt om legetøj.

Syntes det er så svært med gaver til de små hoveder, og tror bestemt ikke jeg er den eneste. Vi vil jo gerne give dem noget vi ved de vil blive super glade for.

Jeg er af den overbevisning at det ikke er mængden af gaver der gør forskellen på om ungerne bliver glade, men derimod de mange gode lege timer der kan være efterfølgende. Men jeg syntes også gerne det må være noget vi som forældre kan deltage lidt i når der leges.

Lea fylder 3 år kort tid efter jul og derfor skal vi have en god ønske seddel der kan bruges begge gange. Syntes egentligt mange af tingene kan bruge både som ønsker til piger og drenge - så bliv inspireret.

Obstgarten spil fra Haba, Fjällräven mini,  Bongo-tromme, Goki påklædnings bamser, Duns bluser, t-shirts i uld, kuglebane fra Haba, Ole Lund Kirkegaard bog, Fjällräven Jakke, Doktor sæt fra Haba

Er der nogen der har andre gode forslag til super godt legetøj man ikke sådan lige bliver træt af at lege med? - Kommenter endelig :-)

11 kommentarer:

 1. Nu er det godt nok ikke legetøj. Men mine børn hører historie på radio, hver aften når de skal sove. Så min datter ønsker sig Prop og Berta cd'er så der er nogle nye historier.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en god idé - lydbøger er altid et hit, både for store og små.

   Slet
 2. Lego.. Det er ihvertfald altid et hit herhjemme.
  Og vores wheelybugs og bobbles (som godt nok er dyre investeringer) er ihvertfald "betalt tilbage" mange gange.. Hold da op det er blevet brugt meget og bliver det stadig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også super gode ting med mange gode timer i (vi har en del lego og et par bobbles - og ja det bliver der leget rigtig meget med) men wheelybug´en har vi ikke så det kunne være den skulle med på listen (o:

   Slet
 3. Hvor har du ret! Det er altså ved at være svært med de gaver der. (Nr 2 er så endnu sværere, for nu har vi pludselig SÅ meget fra nr 1;-))
  Hvad med Brio togbane? Bobles?
  God ide med kuglebanen. Den ide tror jeg lige, jeg snupper, og skriver på vores ønskeliste (som i øvrigt ligger fast på bloggen)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også super gode ting, vi har arvet brio banen og den er også et hit.
   Har faktisk lureret lidt på ønskerne på bloggen...

   Dukkehuset fik hun for et par uger siden af sin mormor - og det er hun rigtig glad for. Der bliver rigtig stillet an og givet tøj på, så ja det er sagen for en pige på 3.!

   Kh Maja

   Slet
 4. Måske et dukkehus kunne være sagen for en pige på 3?

  SvarSlet
 5. Vores datter, som blir 4 til feb, er helt vild med duplo! Især alt det med disneyprinsesserne. Ellers er det sylvania family, udklædning, alt til legekøkkenet og puslespil.

  SvarSlet
 6. Brio togbane var og er stadig det helt store herhjemme..

  SvarSlet
 7. Frugthaven spillet vil I elske - det gør vi ihvertfald! Og så kan trædesten anbefales. Vi har fået nogle i plast fra Børnenes Magasin i Aarhus, og de er geniale til at bygge 'jorden er giftig' med.

  http://www.bornenesmagasin.dk/shop/traedesten-river-stones-5305p.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan selv huske frugthaven fra jeg gik i børnehave, så da jeg så det var der ingen tvivl det skulle vi have :)

   Trædestenene var en god ide de kommer på listen

   Kh Maja

   Slet