søndag den 24. november 2013

Babysager

November lakker mod enden - kun en lille uges tid tilbage og jeg er jo slet ikke kommet i gang med alle babytingene, ihvertfald ikke at vise dem frem. Men syntes selv jeg har været produktiv og jeg vil i løbet af ugen der kommer gøre alt hvad jeg kan for at give alt den baby-udstyrs inspiration fra mig jeg kan.

Jeg er ved at være lidt begrænset i mine udfoldelser her med ca. 6 uger til termin. Jeg går stadig på arbejde og er bare helt færdig når jeg kommer hjem. Men denne weekend er Lea taget til København for at sove på hotel og tage i tivoli og se Lille Per i nisse land musical sammen med mormor og morfar, og hun har glædet sig helt vildt. For os som forældre har det været underligt at være alene hjemme uden at skulle det helt store.

Så her hjemme er der blevet arbejde på værelset og jeg skal forsøge at have noget af alt byggestøvet ud af huset. Men selvfølgelig også hygge mig med små baby sysler.


Det første jeg vil dele med jer er et par udgaver af de klassiske babyveste som efter min mening er helt uundværlige til de små hoveder. Jeg har her lavet tre udgaver. Den gule er den helt klassiske som man kan finde en rigtig god begynder vejledning på her. Jeg har strikket den i drops alparka uld og det gør at man nok skal vælge en størrelse større end den man har tænkt sig for garnet er ret tyndt og kan nemt blive for lille.


Den brune er strikket efter helt samme opskrift men her har jeg bare forskudt ribben på hver 4. pind.
Denne er strikket i garngaragen´s uld.


Den grønne er helt efter egen opskrift - jeg tænker jeg vil forsøge at lave en opskrift som kommer på bloggen inden for så lang tid - måske inden november er gået. Denne er også strikket i drops alparka.
7 kommentarer:

 1. hvor er de skønne - er især vild med den grønne pga assymetrien :) elsker strik til mine piger men ejer desværre ikke selv evnerne (eller måske tålmodigheden - det er så meget hurtigere at sy synes jeg;)). så der må jeg erklære mig noget misundelig på dine børn :)

  SvarSlet
 2. Tak Sandra - de er alle nemme små projekter hvis man skulle have mod på at prøve at strikke noget, men ja det kræver tålmodighed. Jeg elsker at strikke fordi det netop kræver at jeg bruger noget tid på tingene :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle skønne farver! De ser alle tre så hyggelige ud! Sikke en heldig baby. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, syntes også de kan gå både til pige og dreng. Vi venter jo i spænding på at se hvad det er for en lille en vi skal have.

   Slet
 4. Hold da op nogle dejlige veste med hvert deres udtryk. Jeg er især vild med den grønne version med det specielle overlap

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er lidt sjovt hvad man udfra lidt forskellige teknikker kan få ud af egentligt helt det samme grundmønster.

   Slet
 5. Hvor er de skønne alle tre :-D Ville så gerne have tålmodigheden til at strikke.... ;-)

  SvarSlet