tirsdag den 24. december 2013

Den søde vente tid.

I de her dage venter vi her hjemme på mange ting. Jeg har været på barsel i 14 dage nu og tiden er bare fløjet afsted, og jeg syntes intet jeg har nået.

Lea har glædet sig vildt meget til jul og hun har virkelig forstået hele konceptet nu. Hun glæder sig både til at få gaver, men mindst ligeså meget til at give dem væk hun selv har lavet. Hun er så stolt og hemlighedsfyldt at hun er lige ved at rævne. "Vi" arbejder også rigtig hårdt på en ombygning vi startede i august måned, som vi havde håbet på var færdig til november, så blev det december og nu ja så er december også på vej mod en afslutning. Heldigvis nærmer vi os også at Leas værelse er færdigt og hun kan flytte ind mellem jul og nytår. Det skal siges at Anders har arbejdet super hårdt og rigtig mange timer for at få det færdigt, men det bliver også bare rigtig godt og husets absolutte bedste rum pt. I skal få nogle før og efter billeder når vi har fået det helt færdigt og indrettet.

Sidst med ikke mindst så venter vi selvfølgelig også på at vores nyeste familiemedlem bliver en rigtig del af vores liv, og ikke bare en del af mig. Maven er ikke så stor som den kunne have været men baby har det skønt inde i hulen og vokser som den skal, så mon ikke vi er heldige at den kan vente nogle flere dage med at komme ud til os.

Ønsker alle en rigtig glædelig jul, og håber i får nogle dejlige juledage med familien.

Kærlig Hilsner fra Maja


Ingen kommentarer:

Send en kommentar