tirsdag den 14. januar 2014

6. Januar kl 12.58


Var det tidspunkt vi skulle være forældre for anden gang, og vi har fået os en skøn lillebror. Det er en fantastisk oplevelse at blive forældre igen, med mange følelser og denne gang nogle andre bekymringer. Vi var hjemme 6 timer efter han blev født og nyder nogle meget stille dage, det er vigtigt for os alle 4. Lillebror var en lang fyr på 57 cm og 4128 gram, dog målte sundhedsplejersken ham til 54 cm 3 dage senere og skrumpet er han nok ikke.

Lea tager det rigtig godt og er som de fleste andre børn der får søskende meget glad for sin lillebror. Hun har været lidt i børnehave de fleste dage da både pædagogerne i børnehaven, Jordmoderen og sundhedsplejerske har rådet os til at hun bevare lidt af sin hverdag og at hun kommer lidt væk fra den her babybobbel, og det tror jeg faktisk de har ret i.

7 kommentarer:

 1. Tillykke! Han ser skøn ud! <3

  Camilla

  SvarSlet
 2. Stort tillykke! Hvor er det et dejligt sæt, I har! :)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke, skønne billeder. Nyd det :)

  SvarSlet
 4. Tillykke. Tror det er en god ide at hun kommer afsted hver dag. Vi savnede børnehaven da jeg fødte lige op til jul og 14 dages juleferie

  SvarSlet
 5. Ihh, en fin lille en. Hjertelig tillykke <3

  SvarSlet
 6. Åhhh, hvor er han dog fin <3 og sikke et vidunderligt billede af dem sammen!!! Er selv virkelig nervøs for, hvordan Teo kommer til at klare at blive storebror, når den tid kommer... Glæder mig til at følge med her :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er han lækker :) ... et STORT tillykke herfra til jer alle :)

  SvarSlet