mandag den 24. februar 2014

Barselstiden

Vores skønne lillebror er nu lidt mere end 1 måned gammel og godt 1,5 kg tungere. Han er stadig forholdsvis god ved resten af familien langt de fleste dage, men vi har også dage hvor en lur på 15-20 minutter 5 gange i løbet af en hel dag kan ødelægge det hele og alle bliver trætte og får svært ved at rumme det hele.
Derfor når jeg ingen ting, for når lillebror så sover lidt længere så sidder jeg bare og venter fordi jeg er sikker på han kan vågne når som helst. Men nu kribler det efterhånden i mig for at komme lidt i gang med at sy og strikke igen.

Jeg har skullet vænne mig til at være alene med ham efter Anders er tilbage på arbejde og han har oven i købet haft rigtig travlt så mange af dagene er blevet lidt lange. Det er nok mest stilheden og de lange samtaler med lillebror om alting og ingenting som jeg skulle vænne mig til. Men hver dag kan jeg se en udvikling i kontakten der bliver mere gensidig, de høje hvin og brummen der bliver øvet og de små smil som ubevidst kommer snigende - det er skønt og jeg er ikke i tvivl om at den tætte symbiose vi lever i er det helt rigtige for os begge.


Lillebror har nu også fået et navn - han skal hedde Jonathan.

2 kommentarer:

  1. Hvor er Jonathan en sød lille fyr og jeg håber snart, at han får fundet nogle bedre sove-rutiner. Det kan jo godt tage sin tid for de små.

    SvarSlet
  2. Dejligt navn til ham :-) Jeg husker også (mange) dage med korte lure og lange gåture med barnevognen. Man kan godt nå at blive lidt bims af at bruge stort set alt tiden på at prøve at få baby til at sove. Det bliver jo heldigvis bedre.... Held og lykke med det :-)

    SvarSlet